Huawei inverterek előnyei

Az inverter a napelem rendszerünk fontos eleme ezért a érdemes körültekintően vállasztani .

A huawei megalkotta nekünk a mai követelményeknek legmegfelelőbb tulajdonságokkal rendelkező invertert , talán az eggyik legjobbat amit ma a piacon találunk .

Akumlátor kapcsolatra előkészítve

Ami annyit jelent hogy ha a jövőben szeretnénk az álltalunk megtermelt energiát eltárolni nem kell új inverter vásárolni mert már most is egy hibrid invertert kapunk és ez semmilyen plussz költséget nem jelent . Ezt a funkció akkor fogjuk értélelni amikor a megtermelt energiánkat drágábban fogjuk visszakapni az energia szolgáltatónktól ezért gazdaságosabb lessz eltárolni és késöbb felhasználni .

Saját optimalizáló rendszer

A valós idejű monitoring renszer felügyeli a panelek teljesítményét és egymáshoz optimalizálja . Ezzel elérhetjük a rendszerünk maximális termelését , mivel figyeli az árnyék hatást a panelek hőmérsélketét valamint szabályozza a stringek működését .

Aktív hűtési rendszer

A folyamatos fejlesztéseknek és a válltozó keresztmetszetű hűtőbordáknak köszönhetően a huawei inverter az egyik legjobban teljesítő hűtési renszer az inverter piacon .

Kisülés védelemmel ellátva

Bármilyen kábel vagy csatlakozó hibát észlel az inverter azonnal lekapcsolja a hibas stringet . Ez azért fontos mert a sérült rendszer tüzet okozhat ami akár az egész ház leégéséhez is vezethet .

Csendes üzemmód

A Huawei mérnökei megalkották az legcsendesebb inverter csupán 29Db ami az emberi fül számára alig halható tartományban dolgozik .

Nos úgy gondolom a Huawei inverterei minden tudnak amit ma tudnia kell egy modern eszköznek . További kérdéseikkel kérem keressék meg tanácsadónkat .

Üdv mindenkinek !